Autor: Redakce
Sdílet článek

Žlto-čierny VÍKEND

Ahoj žlto-čierna rodina. Ďaľší súťažný víkend prichádza a my sa na neho naladíme detailnejším pohľadom na stretnutia, ktoré čakajú naše družstvá. Ideme na to ...

Začíname našim áčkom, ktoré sa predstaví v súboji 11. kola III. ligy skupiny západ, kedy už v piatok 11. októbra vycestuje na ihrisko celku Spartak Myjava. Zatiaľ čo naše áčko je momentálne s 11 bodmi na priebežnom 10. mieste v tabuľke, súper z Myjavy je aktuálne s 9 bodmi na 13. pozícii. Po tom čo na lavičke našej vlajkovej lode skončil v pozícii hlavného trénera Peter Hlinka, tak v tomto zápase povedú chlapcov do boja o cenné body dvojica Miroslav Mentel a Juraj Piroska. Výkop stretnutia je naplánovaný na 19:00. Páni, držíme Vám palce.

Cez víkend sa v súťažných zápasoch predstavia aj naše dorastenecké kategórie. Družstvá U19 a U17 privítajú v nedeľu 13. októbra, v rámci 9. kola II. LSD, resp. II. LMD v skupine západ na domácej pôde na Pasienkoch celok MFK Skalica. Staršia kategória odštartuje svoj duel o 10:00, mladšia tradične o čosi neskôr a to o 12:30. Obom dorasteneckým kategóriám držíme palce.

Poďme na ďalšiu kategóriu, našu U16, ktorá sa predstaví v nedeľu 13. októbra v 9. kole III. ligy MD U17 v skupine "C", kedy ju čaká duel na ihrisku tímu FK Dúbravka. Zverenci trénera Václava Měšťana naskočia do spomínaného stretnutia o 10:00. Chlapci, držíme Vám palce.

Poďme na žiacke kategórie. Starší žiaci, a teda družstvá U15 a U14 sa predstavia v ďalšom súťažnom zápase v sobotu 12. októbra, kedy privítajú na Drieňovej v rámci 8. kola I. LSŽ celok SDM Domino. Staršia kategória má naplánovaný výkop o 10:00, mladšia tradične o čosi neskôr a to o 12:00.

Proti rovnakému súperovi ale o deň neskôr, čiže v nedeľu 13. októbra a na súperovej pôde, sa predstavia aj mladší žiaci. Kategórie U13 a U12 čakajú stretnutia v rámci 8. kola I. LMŽ. Staršia kategória naskočí do zápasu o 12:30, mladšia kategória o 14:00.

Nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina.