Autor: Redakce
Sdílet článek

Žlto-čierny VÍKEND

Ahoj žlto-čierna rodina. Čaká nás upršaný víkend a uvidíme, koľko súťažných zápasov sa napokon odohrá. Nič to ale nemení na tom, že sa teraz detailnejšie pozrieme na zápasový program našich družstiev. Ideme na to...

Začíname našim áčkom, ktoré sa predstaví v stretnutí 7. kola III. ligy skupiny západ, kedy v nedeľu 15. septembra vycestuje na pôdu tímu FC - Žolík Malacky. Pre zverencov trénera Petra Hlinku to bude viac ako náročný zápas, keďže si zmerajú sily s aktuálnym lídrom súťaže, ktorý doteraz neťahal za kratší koniec ani v jednom jedinom prípade. Ako sa ale hovorí, každá séria sa raz skončí a my veríme, že naši chlapci potvrdia skvelú formu z posledných stretnutí. Výkop je naplánovaný na 16:00. Páni, držíme palce. Ideme ďalej...

Cez víkend sa v súťažných zápasoch predstavia aj naše dorastenecké kategórie. Družstvá U19 a U17 privítajú v sobotu 14. septembra, na domácej pôde na Pasienkoch v rámci 5. kola II. LSD resp. II. LMD v skupine západ tím MŠK Senec. Staršia kategória odštartuje svoj duel o 10:00, mladšia tradične o čosi neskôr a to o 12:30. Obom dorasteneckým kategóriám držíme palce.

Poďme na ďalšiu kategóriu, a to našu U16, ktorá sa predstaví v nedeľu 15. septembra v 5. kole III. ligy MD U17 v skupine "C", kedy ju čaká duel na ihrisku SDM Domino "B". Zverenci trénera Václava Měšťana naskočia do spomínaného stretnutia o 13:00. Chlapci, držíme Vám palce.

Poďme na žiacke kategórie. Starší žiaci a teda družstvá U15 a U14 sa predstavia v ďalšom súťažnom zápase až v sobotu 26. septembra, kedy ich čakajú stretnutia v rámci 6. kola I. LSŽ. Na domácej pôde na Drieňovej privítajú tím MŠK Púchov. Staršia kategória má naplánovaný výkop o 10:00, mladšia tradične o čosi neskôr, a to o 12:00.

Keď už sme ale pri starších žiakoch, tak tí si predohrali vo štvrtok 12. septembra stretnutia 5. kola I. LSŽ, kedy vycestovali na ihrisko celku FC Baník Prievidza. Staršia kategória prehrala 0:4, mladšia prezmenu zvíťazila 3:1.

Do ďalšieho súťažného zápasu sa pustia rovnako "o čosi neskôr" a to na budúci víkend aj mladší žiaci. Kategórie U13 a U12 sa v 5. kole I. LMŽ predstavia v sobotu 21. septembra, kedy ich čakajú na domácej pôde rovesníci z FC Baník Prievidza. U13 naskočí do zápasu o 10:00, mladšia kategória o 11:30.

Tak teda, dámy a páni, žlto-čierna rodina ... poďme podporiť už tento víkend našich chlapcov.

Nateraz je to od nás všetko, INTER DO TOHO!