Autor: Redakce
Sdílet článek

Žlto-čierny VÍKEND

Ahoj žlto-čierna rodina. Čaká nás ďalší súťažný víkend a to znamená, že sa detailnejšie pozrieme na program našej celej futbalovej rodiny. Ideme na to ...

Začíname našim áčkom, ktoré sa predstaví v stretnutí 5. kola III. ligy skupiny západ, kedy v sobotu 31. augusta vycestuje na ihrisko celku RSC Hamsik Academy Banská Bystrica. Ak sa pozrieme na posledné dva vzájomné zápasy, tak tie sa odohrali v rámci III. ligy v sezóne 2022/2023, kedy v oboch prípadoch dokázal zvíťaziť náš súper, ktorý je v aktuálnom poradí na 8. mieste so 7 bodmi na konte. My ale veríme, že v najbližšom meraní síl dokážu zverenci trénera Petra Hlinku, ktorí sú prezmenu s 3 bodmi na 15. mieste, nadviazať na skvelé víťazstvo z posledného ligového kola. V každom prípade výkop stretnutia je naplánovaný na 16:30. Ideme ďalej...

Cez víkend sa v súťažných zápasoch predstavia aj naše dorastenecké kategórie. Družstvá U19 a U17 privítajú v rámci 3. kola II. LSD resp. II. LMD v skupine západ na domácej pôde na Pasienkoch celok FK Lokomotíva Trnava. Staršia kategória odštartuje svoj duel o 10:00, mladšia tradične o čosi neskôr, a to o 12:30. Obom dorasteneckým kategóriám držíme palce.

Poďme na ďalšiu kategóriu, a to našu U16, ktorá sa predstaví v nedeľu 1. septembra v 3. kole III. ligy MD U17 v skupine "C", kedy ju čaká cesta na ihrisko tímu NŠK 1922 Bratislava "B". Zverenci trénera Václava Měšťana naskočia do spomínaného stretnutia o 9:00. Chlapci, držíme Vám palce.

Počas najbližších dní sa pustia do ďalších súťažných stretnutí aj žiacke kategórie. Starší žiaci a teda družstvá U15 a U14 si to v sobotu 31. augusta, rozdajú v rámci 3. kola I. LSŽ v bratislavskom derby s rovesníkmi z FC Petržalka. Staršia kategória má naplánovaný výkop o 10:00, mladšia tradične o čosi neskôr, a to o 12:00.

Do ďalšieho súťažného zápasu v sezóne sa pustia cez víkend aj mladší žiaci. Kategórie U13 a U12 sa v 3. kole I. LMŽ predstavia v rovnaký deň a proti rovnakému súperovi ako starší žiaci, len s tým rozdielom, že to bude na domácej pôde na Drieňovej. U13 naskočí do zápasu o 10:00, mladšia kategória o 11:30.

Tak teda, dámy a páni, žlto-čierna rodina ... poďme podporiť už tento víkend našich chlapcov.

Nateraz je to od nás všetko, INTER DO TOHO!