Autor: Redakce
Sdílet článek

Víkendový SUMÁR

Ahoj žlto-čierna rodina. Ďalší víkend sa nám nezadržateľne blíži, ale ešte predtým si zrekapitulujeme ten predchádzajúci. Ideme na to...

Začíname našim áčkom, ktoré sa predstavilo v rámci 3. kola III. ligy skupiny západ, a to v sobotu 17. augusta na ihrisku FK Slovan Duslo Šaľa. Samotný zápas sa v úvode vyvíjal podľa našich predstáv, keďže sme sa po dvoch presných zásahoch Pavla Bellása dostali do dvojgólového vedenia. Nanešťastie súper dokázal otočiť nepriaznivé skóre a napokon zvíťazil 3:2. Pre družinu trénera Petra Hlinku to bol naozaj smolný zápas, vzhľadom na ďalšie "okolnosti", ktoré už ďalej nebudeme rozoberať. V každom prípade, hráči našej vlajkovej lode predviedli viac ako kvalitný výkon a už teraz sa sústreďujú na ďalší ligový duel. My pokračujeme ďalej v našom sumári...

Uplynulé dni priniesli aj prvé súťažné zápasy pre naše dorastenecké kategórie. Družstvá U19 a U17 sa v 1. kole II. LSD resp. II. LMD v skupine západ predstavili v sobotu 17. augusta na domácej pôde proti tímu FC ŠTK Šamorín. Staršia kategória nanešťastie prehrala výsledkom 0:2 a pripísala si tak prvú prehru v novej sezóne. Čo sa týka mladšej kategórie, tá si pre zmenu dokázala poradiť so svojim súperom a zvíťazila 3:2. Na streleckú listinu sa v žlto-čiernom drese zapísali Dominik Hullman, Alex Herškovič a Marek Žúbor. Nasleduje hodnotenie víťazného zápasu hlavným trénerom Rudolfom Sekotom.

Dnes to bol vyrovnaný zápas zásluhou oboch tímov. Za prvý polčas si chlapci zaslúžia pochvalu, dodržali všetko čo sme si povedali a zaslúžene sa išlo do kabín za stavu 2:1. Druhý polčas mali viac z hry hostia, ale som rád, že chalani zabrali vždy, keď to bolo treba a zápas sme nakoniec zvládli. Čo má mrzí je to, že sa hralo v podmienkach akých sa hralo, vonku 36 stupňov, hrací čas 12:30 a umelá tráva... môžeme byť radi, že nikto neskolaboval.

Poďme na žiacke kategórie. Družstvá U15 a U14 odštartovali novú sezónu I. LSŽ v sobotu 17. augusta, kedy si to rozdali s rovesníkmi z FKM Karlova Ves Bratislava. Zápasy sa odohrali na súperovej pôde. Staršia kategória zvíťazila 3:1, mladšia rovnako zdolala svojho súpera, ale výsledkom 3:0.

No a nový ročník odštartovali aj mladší žiaci. Kategórie U13 a U12 sa v 1. kole I. LMŽ predstavili v rovnaký deň a proti rovnakému súperovi ako starší žiaci, len s tým rozdielom, že to bolo na domácej pôde na Drieňovej. U13 vyhrala 5:2, mladšia kategória zvíťazila 14:9.

Nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina.