Autor: Redakce
Sdílet článek

Žlto-čierny VÍKEND

Ahoj žlto-čierna rodina. Pred nami je posledný súťažný víkend. Poďme sa spoločne pozrieť na to, čo nás čaká a zároveň sa v krátkosti obzrieme za uplynulými dňami. Ideme na to ...

Posledným našim družstvom, ktoré tento víkend ukončí svoju sezónu je naše áčko. Družinu trénera Andreja Štellára čaká v sobotu 15. júna duel v rámci 30. kola IV. ligy BFZ v ktorom v pozícii domáceho tímu privíta na Pasienkoch celok OFK Dunajská Lužná. V prvom vzájomnom zápase v ročníku zdolalo naše áčko spomínaného súpera po dvoch góloch Betíka a presnom zásahu Hederu 3:0. Naši chlapci si to rozdajú s aktuálne štvrtým tímom v ligovom poradí. Veríme, že naša vlajková loď potvrdí úlohu favorita a so sezónou sa rozlúči s víťazstvom. Ideme ďalej ...

U19/U17

Ako sme už naznačili, ostatné naše žlto-čierne družstvá už ukončili svoje ligové ročníky. Ak sa pozrieme na dorastenecké kategórie, resp. družstvá U19 a U17, tie sa v poslednom ligovom kole predstavili v sobotu 8. júna, kedy v zápasoch 30. kola II.LSD, resp. II.LMD, privítali na domácej pôde v Stupave súpera MŠK Senec. Staršia kategória ťahala za kratší koniec výsledkom 1:3. Ako jediný sa v žlto-čiernom drese presadil Tomáš Petrovaj. Zverenci trénera Michala Pančíka tak ukončili sezónu na 7. mieste so 48 bodmi na konte.

Tradične v rovnaký deň, ale o čosi neskôr sa pustili do svojho zápasu aj mladší dorastenci, ktorí si na svoje konto pripísali víťazstvo 6:1. Na streleckú listinu sa zapísali Lukáš Marček, Leonard Lindvay a po dva presné záshy pridali Samuel Majerský s Milanom Katrenčíkom. Družin trénera Rudolfa Sekota tak skončila v súťaži na 8. mieste so 47 bodmi. Samozrejme, že v najbližších týždňoch vyspovedáme oboch dorasteneckých trénerov aby nám zhodnotili celú sezónu.

U16

Čo sa týka žlto-čiernych chlapcov z kategórie U16, tak tí odohrali svoj posledný súťažný duel v sezóne III. ligy MD - U17 v sobotu 1. júna, kedy v rámci 26. kola privítali na domácej pôde na Drieňovej tím NŠK 1922 Bratislava B. No a našej U16 sa podarilo ukončiť ročník víťazstvom 1:0. Suma sumárum, rozoberaná kategória skončila so 47 bodmi na 3. mieste.

U15/U14

Ideme na žiacke kategórie. U15 a U14 sa v poslednom súťažnom zápase v sezóne predstavili v sobotu 8. júna, kedy ich v stretnutiach 10. kola I. LSŽ skupiny západ (o umiestnenie) čakal domáci duel na Drieňovej proti celku FC Baník Prievidza. Staršia kategória prehrala 0:2, mladšia remizovala 1:1.

U13/U12

No a poďme aj na mladších žiakov. Kategórie U13 a U12 sa naposledy predstavili v súťažných stretnutiach v sobotu 25. mája, kedy v rámci 8. kola I. LMŽ skupiny západ (o titul), vycestovali na ihrisko AS Trenčín. Staršia kategória prehrala 1:3, mladšia ťahala za kratší koniec výsledkom 5:10. Samozrejme, že v najbližších týždňoch vyspovedáme aj trénerov žiackých kategórii.

Nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina.