Autor: Redakce
Sdílet článek

Žlto-čierny VÍKEND

Ahoj žlto-čierna rodina. Pred nami je ďalší súťažný víkend a my sa pozrieme na to, s kým, kedy a kde si to rozdajú naše družstvá. Okrem iného si ešte zrekapitulujeme vložené kolá niektorých našich tímov. Ideme na to...


Ako býva zvykom, začíname našim áčkom. Družina trénera Andreja Štellára sa v najbližšom ligovom zápase predstaví v sobotu 4. mája, kedy na domácej pôde v Stupave privíta v rámci 24. kola IV. ligy BFZ celok SDM Domino. V prvom vzájomnom zápase v sezóne naši chlapci zvíťazili 4:0, kedy sa gólovo presadili Čemba, Betík, Hedera a Špak. Naša vlajková loď sa stále nachádza na líderskej pozícii v priebežnom poradí a na konte má nateraz skvelých 62 bodov. Súper z Domina je momentálne s 18 dobmi na 12. mieste. Výkop stretnutia je naplánovaný na 17:00.

Poďme sa ale v krátkosti pozrieť na vložené 23. kolo IV. ligy BFZ v ktorom vycestovali naši chlapci v stredu 1. mája na ihrisko celku ŠK Vrakuňa. Po skvelom výkone si "áčkari" pripísali na svoje konto víťazstvo 5:0. Na streleckú listinu sa zapísali Rafail Konios, Patrik Špak, Lukáš Čemba a dva góly zaznamenal Tomáš Majtán. Nasleduje hodnotenie zápasu hlavným kormidelníkom.

Súboj posledného s prvým sa začal od začiatku odohrávať v našej réžii, v zápase dostali od začiatku príležitosť ďalší hráči z kádra a v priebehu stretnutia naskočili ďalší. Trápiaca sa Vrakuňa vzdorovala, ale napokon sme to zvládli bez ujmy a pripisujeme si ďalšie body do tabuľky. Dali sme päť gólov, aj keď ich mohlo byť viac po tom, čo sa domácim zranil brankár, ale dobré je, že to máme úspešne za sebou.

U19/U17

Ideme na dorastenecké kategórie. Družstvá U19 a U17 čakajú rovnako v sobotu 4. mája zápasy 25. kola II.LSD, resp. II.LMD, kedy sa predstavia na pôde tímu FK Lokomotív Trnava. Staršia kategória v prvom vzájomnom súboji v sezóne zvíťazila výsledkom 4:1. Zverenci trénera Michala Pančíka sú momentálne v ligovej tabuľke na 8. mieste s 37 bodmi. Ich najbližší súper je aktuálne na 12. mieste s 8 bodov stratou na našich chlapcov. Samotný duel odštartuje o 10:00.

Tradične v rovnaký deň, ale o čosi neskôr sa pustia do svojho zápasu aj mladší dorastenci, ktorí v prvom vzájomnom meraní síl rovnako zdolali svojich rovesníkov z Trnavy a to výsledkom 2:1. Naša U17 je momentálne na 7. mieste s 38 bodmi, rovesníci z Trnavy sú aj v tejto kategórii na priebežnej 12 priečke. Družina trénera Rudolfa Sekota odštartuje svoju duel o 12:30.

U16

Cez víkend sa do súťažného zápasu pustia aj chlapci z kategórie U16, ktorí sa predstavia v nedeľu v rámci 21. kola III. ligy MD - U17, kedy vycestujú na ihrisko celku MŠK Iskra Petržalka. Stretnutie odštartuje o 10:30. Ešte doplníme, že rozoberaná kategória ja momentálne v tabuľke na 4. mieste s 35 bodmi. Chlapci držíme Vám palce.

U15/U14

Ideme na žiacke kategórie. U15 a U14 sa najbližšie predstavia v sobotu 4. mája, kedy ich v stretnutiach 5. kola I. LSŽ skupiny západ (o umiestnenie) čaká na Drieňovej domáci zápas proti tímu MFK Skalica. Staršia kategória začne o 12:00, mladšia o čosi skôr a to o 10:00.

U13/U12

No a poďme aj na mladších žiakov. Kategórie U13 a U12 podobne ako starších žiakov čakajú najbližšie stretnutia v sobotu 4. mája, kedy sa predstavia v rámci 5. kola I. LMŽ skupiny západ (o titul), kedy vycestujú na ihrisko celku FK DAC 1904 Dunajská Streda. Staršia kategória má naplánovaný výkop na 10:00, mladšia odštartuje o 11:30.

V každom prípade si spomínané kategórie predohrali v stredu 1. mája stretnutia 7. kola, kedy v bratislavskom derby vycestovali k "susedom" na ihrisko mestského rivala ŠK Slovan Bratislava. Staršia kategória zvíťazila 3:2, mladšia ťahala za kratší koniec výsledkom 6:16.

Nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina a držte našim družstvám palce.