Autor: Redakce
Sdílet článek

Žlto-čierny VÍKEND

AHOJ žlto-čierna rodina. Dni nám "utekajú" stále rýchlejšie a rýchlejšie ... No a nám nezostáva nič iné, ako sa len naladiť na ďalší súťažný víkend našich družstiev. Poďme sa teda spoločne pozrieť na zápasový program najbližších dní...

Ako býva zvykom, začíname našim áčkom. Družina trénera Andreja Štellára sa v najbližšom ligovom zápase predstaví v sobotu 27. apríla, kedy na domácej pôde v Stupave privíta v rámci 22. kola IV. ligy BFZ celok MŠK Senec. V prvom vzájomnom zápase v sezóne naši chlapci zvíťazili 3:0, kedy sa gólovo presadili Čemba, Betík a Lendel. Súper od slnečných jazier je momentálne v ligovom poradí na priebežnom 8. mieste v tabuľke s 32 bodmi na konte. Naši chlapci sú s 56 bodmi na líderskej pozícii. Páni, držíme Vám palce a veríme, že budete pokračovať na víťaznej vlne. Ešte dodáme, že výkop stretnutia je naplánovaný na 17:00.

U19/U17

Ideme na dorastenecké kategórie. Družstvá U19 a U17 čakajú rovnako v sobotu 27. apríla zápasy 24. kola II.LSD, resp. II.LMD, kedy podobne ako áčko odohrajú svoje stretnutia na domácej pôde. Dorastenci si to rozdajú s tímom RSC Hamsik Academy Banská Bystrica. Staršia kategória v prvom vzájomnom súboji v sezóne prehrala výsledkom 0:1. Zverenci trénera Michala Pančíka sú momentálne v ligovej tabuľke na 8. mieste s 34 bodmi. Ich najbližší súper je aktuálnym lídrom priebežného poradia s 52 bodmi na konte. Samotný duel odštartuje o 11:00.

Tradične v rovnaký deň, ale o čosi neskôr sa pustia do svojho zápasu aj mladší dorastenci, ktorí v prvom vzájomnom meraní síl podľahli svojmu súperovi rovnako po výsledku 0:1. Naša U17 je momentálne na 6. mieste s 38 bodmi, rovesníci z Hamsik Academy sú aj v tejto kategórii na priebežne prvej priečke. Družina trénera Rudolfa Sekota odštartuje svoju duel o 13:30.

U16

Cez víkend sa do súťažného zápasu pustia aj chlapci z kategórie U16, ktorí sa predstavia v nedeľu v rámci 20. kola III. ligy MD - U17, kedy na domácej pôde na Drieňovej privítajú tím FC Ružinov Bratislava. Stretnutie odštartuje o 13:00. Chlapci držíme Vám palce.

U15/U14

Ideme na žiacke kategórie. U15 a U14 sa najbližšie predstavia v sobotu 27. apríla, kedy ich v stretnutiach 4. kola I. LSŽ skupiny západ (o umiestnenie) čaká cesta na pôdu FK Rača Bratislava. Staršia kategória začne o 10:00, mladšia o čosi neskôr a to o 12:00.

U13/U12

No a poďme aj na mladších žiakov. Kategórie U13 a U12 podobne ako starších žiakov čakajú najbližšie stretnutia v sobotu 27. apríla, kedy sa predstavia v rámci 4. kola I. LMŽ skupiny západ (o titul), kedy vycestujú na ihrisko celku KFC Komárno. Staršia kategória má naplánovaný výkop na 10:00, mladšia odštartuje o 11:30. Všetkým žiackym kategóriám držíme palce.

Nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina a držte našim družstvám palce.