Autor: Redakce
Sdílet článek

Víkendový SUMÁR

AHOJ žlto-čierna rodina. Ďalší víkend je za nami a my sa tradične pozrieme na to, ako sa darilo našim družstvám. Poďme na to...

Začíname ako inak áčkom. Družina trénera Andreja Štellára sa naposledy v ligovom zápase predstavila v nedeľu 21. apríla, kedy vycestovala v rámci 21. kola IV. ligy BFZ na horúcu pôdu tímu ŠK Tomášov. Naši chlapci sa napokon v náročnom stretnutí tešili z víťazstva 2:1, kedy sa o žlto-čierne góly postarala dvojica Ivan Betík a Rafail Konios. Pre vlajkovú loď nášho klubu to bola 18 výhra v sezóne, po ktorej je stále lídrom priebežného poradia s 56 bodmi na konte. Ako ale zhodnotil samotný duel hlavný tréner?

Zvládli sme výsledkovo jeden z ďalších ťažších zápasov na horúcej pôde v Tomášove. V prvom polčase sme boli dominantnejší, domáci sa viac stiahli a hrali na rýchle protiútoky, my sme museli niečo vymyslieť. Následne sme strelili dva pekné góly a dostali sa "na koňa". V druhom polčase, hlavne na začiatku sme nedotiahli niektoré sľubne rozbehnuté situácie. Naopak sme dostali lacný gól, nepochopiteľne sme ostali pasívni a nervózni, nechali sme sa zatlačiť a z dobre rozohraného zápasu sme si spravili zbytočne "nervák". Napokon sme to ustáli a berieme si dôležité tri body.

U19/U17

Ideme na dorastenecké kategórie. Družstvá U19 a U17 čakali v sobotu 20. apríla zápasy 23. kola II.LSD, resp. II.LMD, kedy podobne ako áčko odohrali svoje stretnutia na súperovej pôde. Dorastenci si to rozdali s tímom MŠK Púchov. Staršia kategória nanešťastie prehrala po výsledku 2:4. Na streleckú listinu sa v žlto-čiernom drese zapísali Pavol Ruža a Tomáš Petrovaj. Pre U19 to bola deviata prehra v ročníku. Zverenci trénera Michala Pančíka sú po tomto stretnutí v tabuľke na 8. mieste s 34 bodmi na konte. Chlapci nevadí, ide sa ďalej.

No a my ideme ďalej na mladších dorastencov, ktorí rovnako ťahali proti rovesníkom z Púchova za kratší koniec, a to výsledkom 1:2. Jediný gól v našom drese zaznamenal Filip Ondruš. Družina trénera Rudolfa Sekota je po siedmej prehre v sezóne na priebežnom 6. mieste v ligovom poradí s 38 bodmi na konte. Nasleduje krátke hodnotenie hlavného trénera.

V dnešnom zápase sme mali ďaleko od ideálneho výkonu, vo všetkých smeroch.

U16

Cez víkend sa do súťažného zápasu pustili aj chlapci z kategórie U16, ktorí sa predstavili v nedeľu v rámci 19. kola III. ligy MD - U17, kedy vycestovali na ihrisko celku TJ Záhoran Jakubov. Po výsledku 1:1 si naši chlapci pripísali na konto druhú remízu v sezóne. Presný zásah zaznamenal Lukáš Marček.

U15/U14

Ideme na žiacke kategórie, ktoré si uplynulý víkend oddýchli od súťažného diania. U15 a U14 sa najbližšie predstavia tento víkend a to v sobotu 27. apríla, kedy ich v stretnutiach 4. kola I. LSŽ skupiny západ (o umiestnenie) čaká cesta na pôdu FK Rača Bratislava. Staršia kategória začne o 10:00, mladšia o čosi neskôr, a to o 12:00.

U13/U12

No a poďme aj na mladších žiakov. Kategórie U13 a U12 rovnako oddychovali počas uplynulých dní a podobne ako starších žiakov, čakajú spomínané kategórie najbližšie stretnutia v sobotu 27. apríla. V rámci 4. kola I. LMŽ skupiny západ (o titul) vycestujú na ihrisko celku KFC Komárno. Staršia kategória má naplánovaný výkop na 10:00, mladšia odštartuje o 11:30. Všetkým žiackym kategóriám držíme palce.

Nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina!