Autor: Redakce
Sdílet článek

Žlto-čierny VÍKEND

Ahoj žlto-čierna rodina. Ďalší futbalom nabitý víkend prichádza a my sa spoločne môžeme pozrieť na to, ako bude vyzerať súťažný program našich družstiev. Tradične to na úvod nebudeme naťahovať a ideme do útoku...

Začíname ako inak našim áčkom. Družina trénera Andreja Štellára sa v najbližšom ligovom zápase predstaví v nedeľu 21. apríla, kedy vycestuje v rámci 21. kola IV. ligy BFZ na ihrisko tímu ŠK Tomášov. V prvom vzájomnom zápase v sezóne naši chlapci zvíťazili 5:0. Súper z Tomášova je momentálne v ligovom poradí na priebežnom 4. mieste v tabuľke a to znamená, že našich chlapcov nečaká nič ľahké. Páni, držíme Vám palce a veríme, že sa opäť naladíte na víťaznú vlnu. Ešte dodáme, že výkop stretnutia je naplánovaný na 17:00.

U19/U17

Ideme na dorastenecké kategórie. Družstvá U19 a U17 čakajú v sobotu 20. apríla zápasy 23. kola II.LSD, resp. II.LMD, kedy podobne ako áčko odohrajú svoje stretnutia na súperovej pôde. Dorastenci si to rozdajú s tímom MŠK Púchov. Staršia kategória v prvom vzájomnom súboji v sezóne remizovala 1:1, kedy jediný gól v žlto-čiernom drese zaznamenal Tomáš Petrovaj. Zverenci trénera Michala Pančíka sú momentálne v ligovej tabuľke na 8. mieste s 34 bodmi. Ich najbližší súper je prezmenu s 37 bodmi na 6. mieste. Samotný duel odštartuje o 10:00.

Tradične v rovnaký deň, ale o čosi neskôr sa pustia do svojho zápasu aj mladší dorastenci, ktorí v prvom vzájomnom meraní síl podľahli svojmu súperovi po výsledku 0:1. Naša U17 je momentálne na 6. mieste s 38 bodmi, rovesníci z Púchova sú na 11. mieste s 22 bodmi na konte. Družina trénera Rudolfa Sekota odštartuje svoju duel o 12:30.

U16

Cez víkend sa do súťažného zápasu pustia aj chlapci z kategórie U16, ktorí sa predstavia v nedeľu v rámci 19. kola III. ligy MD - U17, kedy vycestujú na ihrisko celku TJ Záhoran Jakubov. Stretnutie odštartuje o 14:30. Chlapci držíme Vám palce.

U15/U14

Ideme na žiacke kategórie. U15 a U14 sa najbližšie predstavia až ďalší víkend a to v sobotu 27. apríla, kedy ich v stretnutiach 4. kola I. LSŽ skupiny západ (o umiestnenie) čaká cesta na pôdu FK Rača Bratislava. Staršia kategória začne o 10:00, mladšia o čosi neskôr a to o 12:00.

U13/U12

No a poďme aj na mladších žiakov. Kategórie U13 a U12 podobne ako starších žiakov čakajú najbližšie stretnutia v sobotu 27. apríla, kedy sa predstavia v rámci 4. kola I. LMŽ skupiny západ (o titul), kedy vycestujú na ihrisko celku KFC Komárno. Staršia kategória má naplánovaný výkop na 10:00, mladšia odštartuje o 11:30. Všetkým žiackym kategóriám držíme palce.

Nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina a držte našim družstvám palce.