Autor: Redakce
Sdílet článek

Žlto-čierny VÍKEND

Ahoj žlto-čierna rodina. Ďalší súťažný víkend klope na dvere a my sa detailnejšie pozrieme na to, čo čaká našu futbalovú rodinu. Začíname...

Začíname áčkom. Zverenci trénera Andreja Štellára sa v najbližšom ligovom zápase predstavia v sobotu 13. apríla, kedy privítajú v rámci 20. kola IV. ligy BFZ na domácej pôde v Stupave celok FC Slovan Modra. V prvom vzájomnom zápase v sezóne naši chlapci zvíťazili 5:0. Súper z Modry je momentálne v ligovom poradí na priebežnom 11. mieste v tabuľke. Páni, držíme Vám palce a veríme, že budete pokračovať v nastolenom trende. Výkop je naplánovaný na 17:00.

U19/U17

Ideme na dorastenecké kategórie. Družstvá U19 a U17 čakajú rovnako v sobotu 13. apríla zápasy 22. kola II.LSD, resp. II.LMD, kedy podobne ako áčko odohrajú svoje stretnutia na domácej pôde v Stupave. Dorastenci si to rozdajú s tímom MFK Skalica. Staršia kategória v prvom vzájomnom súboji v sezóne prehrala na súperovej pôde 0:2. Zverenci trénera Michala Pančíka sú momentálne v ligovej tabuľke na 9. mieste s 31 bodmi. Ich najbližší súper je prezmenu s 39 bodmi na 4. mieste. Samotný duel odštartuje o 11:00.

Tradične v rovnaký deň, ale o čosi neskôr sa pustia do svojho zápasu aj mladší dorastenci, ktorí v prvom vzájomnom meraní síl rovnako podľahli svojmu súperovi ale po výsledku 0:1. Najbližšie to bude súboj tabuľkových susedov v súťaži II. LMD, keďže naša U17 je na 6. mieste s 37 bodmi a iba vďaka lepšiemu skóre je na 5. mieste tím zo Skalice. Výkop tohto duelu je naplánovaný na 12:30.

U16

V najbližších dňoch sa do súťažného zápasu pustí aj kategória U16, ktorú v nedeľu domáce stretnutie v rámci 17. kola III. ligy MD - U17, kedy naši chlapci privítajú na Drieňovej súpera SDM Domino B. Stretnutie odštartuje o 13:00. Chlapci držíme Vám palce.

U15/U14

Ideme na žiacke kategórie. U15 a U14 sa v ďalšom kole predstavia v sobotu 13. apríla, kedy ich v stretnutiach 3. kola I. LSŽ skupiny západ (o umiestnenie) čaká cesta na pôdu MŠK Senec. Staršia kategória začne o 10:00, mladšia o čosi neskôr a to o 12:00.

U13/U12

No a poďme aj na mladších žiakov. Kategórie U13 a U12 najbližšie čakajú zápasy 3. kola I. LMŽ skupiny západ (o titul) a to v sobotu 13. apríla, kedy na domácej pôde privítajú celok FK Dubnica nad Váhom. Staršia kategória má naplánovaný výkop na 10:00, mladšia odštartuje o 11:30. Všetkým žiackym kategóriám držíme palce.

Nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina a držte našim družstvám palce.