Autor: Redakce
Sdílet článek

Žlto-čierny VÍKEND

AHOJ žlto-čierna rodina. Ďalší žlto-čierny víkend prichádza a my sa na neho naladíme krátkym pohľadom na to, čo čaká naše družstvá. Ideme na to...

Začíname teda áčkom. Družinu trénera Andreja Štellára čaká v nedeľu 24. marca v druhom jarnom súťažnom zápase cesta na ihrisko celku FK Slovan Ivanka pri Dunaji. Pôjde o duel 17. kola IV. ligy BFZ s výkopom naplánovaným o 15:00. Ak sa pozrieme na prvé vzájomné stretnutie v aktuálnej sezóne, tak v ňom sa našim chlapcom podarilo zvíťaziť výsledkom 4:0, kedy sa hetrikom zapísal na streleckú listinu Ivan Betík. Páni držíme Vám palce a veríme, že budete pokračovať v nastolenom trende.

U19/U17

Pokračujeme dorasteneckými kategóriami. Družstvá U19 a U17 čakajú v sobotu 23. marca zápasy 20. kola II.LSD, resp. II.LMD, kedy na domácej pôde v Stupave privítajú tím FK Dubnica nad Váhom. Starší dorastenci v prvom vzájomnom zápase v sezóne remizovali s rovesníkmi z Dubnice 0:0, na ktorých majú aktuálne na 8. mieste v tabuľke trojbodový náskok. V každom prípade, zverenci trénera Michala Pančíka odštartujú svoj najbližší duel o 10:00. Chlapci, držíme vám palce.

Tradične v rovnaký deň, ale o čosi neskôr sa pustia do svojho zápasu aj mladší dorastenci, ktorí si v prvom vzájomnom meraní síl rovnako so svojím najbližším súperom podelili body a to po výsledku 1:1. Pre družinu trénera Rudolfa Sekota je výkop zápasu naplánovaný na 12:30. Pre informáciu ešte doplníme, že naša U17 je momentálne s 34 bodmi na 5 mieste v tabuľke a na rovesníkov z Dubnice stráca 8 bodov. Chlapci, držte sa.

U16

Najbližší víkend nám prinesie aj ďalší jarný duel pre kategóriu U16, ktorá sa predstaví v nedeľu 24. marca v stretnutí 15. kola III. ligy MD - U17, proti súperovi Futbalová Akadémia Lafranconi FTVŠ UK. Výkop stretnutia je naplánovaný na 12:30.

U15/U14

Ideme na žiacke kategórie. U15 a U14 sa v ďalšom kole predstavia v sobotu 23. marca, kedy ich v stretnutiach 1. kola I. LSŽ skupiny západ (o umiestnenie) čaká domáci duel proti SDM Domino. Staršia kategória začne o 10:00, mladšia o čosi neskôr a to o 12:00.

Nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina.