Autor: Redakce
Sdílet článek

Žlto-čierny VÍKEND

Žlto-čierna rodina AHOJ. Ďalší súťažný víkend nám klope na dvere a my sa spoločne naladíme na nadchádzajúce dni pohľadom na zápasy našej futbalovej rodiny. Na úvod ešte musíme dodať, že už tento víkend sa pustia do jarných bojov aj hráči našej vlajkovej lode a tak sme v krátkosti vyspovedali hlavného trénera Andreja Štellára... Poďme na to...

Začíname teda už spomínaným áčkom. Družinu trénera Andreja Štellára čaká v sobotu 16. marca v prvom jarnom súťažnom zápase na domácej pôde celok TJ Rovinka. Pôjde o duel v rámci 16. kola IV. ligy BFZ s výkopom naplánovaným o 15:00. Ak sa pozrieme na prvé vzájomné stretnutie v aktuálnej sezóne, tak v ňom sa našim chlapcom podarilo zvíťaziť najtesnejším rozdielom, keď sa o jediný presný zásah v stretnutí postaral Ivan Betík. V každom prípade, keďže sa naše áčko pustí do prvého ostrého duelu v tomto kalendárnom roku, tak sme sa rozhodli v krátkosti vyspovedať, už vyššie spomínaného hlavného kormidelníka nášho prvého tímu.

Pán tréner, jarná časť začína ... aká je nálada v kabíne?

Po tak dlhej dobe bez súťažného zápasu sa všetci tešíme na začiatok. Nálada je dobrá, sme v očakávaní, či si všetko sadne tak, ako sme si to predstavovali. Hráči sú koncentrovaní a ideme robiť na napĺňaní našich cieľov.

Ako ste spokojný so zimnou prípravou?

Príprava bola veľmi dlhá a neviem, či si pamätám, tak dlhú prípravu. Nezaobišli sme sa bez zranení a chorôb, ale všetko, čo sme potrebovali spraviť sme spravili. V každom prípade, tým, že bola dlhá, sme si všetkým potrebným prešli a stihli sme sa pripraviť čo najlepšie, ako sme mohli v rámci možností.

Aký je zdravotný stav našich chlapcov? Pýtame sa najmä kvôli tomu, že niekoľko zápaso sa počas zimnej prípravy muselo odložiť pre viaceré zranenia v našom tíme ...

Momentálne, až na drobné zranenia sú všetci hráči v poriadku a pripravení na začiatok súťaže. Bohužiaľ sme v rámci prípravy museli zrušiť z plánovaných jedenástich zápasov až štyri. Respektíve tri a jeden zápas zrušil súper z Rakúska pre obdobné dôvody ako sme mali my. Hlavne po zápase so Šamorínom sme to museli stopnúť, pretože nás bolo skutočne málo a v tom zápase sa zranili ďalší dvaja hráči. Spravili sme týždenný regeneračno - rehabilitačný cyklus, hráči sa postupne dali dokopy a začali sme sa pripravovať na začiatok súťaže.

Aké si dávate ciele do jarnej časti? Rovnaké, ako na začiatku sezóny?

Áno, ciele sú nemenné. Chceme vyhrať súťaž a postúpiť do vyššej súťaže.

Čo očakávate od prvého zápasu a od samotného súpera? V čom bude nepríjemný?

Vieme, čo nás čaká. Je to prvé kolo, súper bude určite namotivovaný. Videl som ich hrať v príprave a vieme, v čom sú nebezpeční. Určite sa pripravíme, ale hlavne sa chceme presadiť našim štýlom hry.

Na záver Vám dávame tradične priestor, prihovoriť sa našim fanúšikom.

Sme po jesennej časti na prvom mieste tabuľky a myslím si, že sme posilnili káder. Dúfam, že noví hráči zapadnú do kolektívu a zvýšia úroveň našej hry, preto budem rád, keď naši fanúšikovia budú stáť pri nás aj vtedy, keď sa niečo nepodarí. Chcem ich pozvať, aby chodili v čo najväčšom počte na naše zápasy a my spravíme všetko preto, aby odchádzali po zápase spokojní a bolo sa na čo pozerať.

Trénerovi Andrejovi Štellárovi ĎAKUJEME za rozhovor a celému áčku držíme palce. No a my ideme ďalej...

U19/U17

Pokračujeme dorasteneckými kategóriami. Družstvá U19 a U17 čakajú v nedeľu 17. marca zápasy 19. kola II.LSD, resp. II.LMD, kedy vycestujú na ihrisko celku FKM Karlova Ves. Starší dorastenci majú svojmu najbližšiemu súperovi čo odplácať, keďže v prvom vzájomnom zápase v tejto sezóne v rámci 4. kola mu podľahli výsledkom 0:4. V každom prípade, zverenci trénera Michala Pančíka odštartujú svoj najbližší duel o 10:00. Chlapci, držíme vám palce.

Tradične v rovnaký deň, ale o čosi neskôr sa pustia do svojho zápasu aj mladší dorastenci, ktorí si v prvom vzájomnom meraní síl podelili body s rovesníkmi z Karlovej Vsi po remíze 1:1. Pre družinu trénera Rudolfa Sekota je výkop zápasu naplánovaný na 12:30. Chlapci, držte sa.

U16

Nejbližší víkend nám prinesie aj prvý jarný duel pre kategóriu U16, ktorá sa predstaví v stretnutí 14. kola III. ligy MD - U17, kedy vycestuje na ihrisko MFK Záhorská Bystrica. Iba doplníme, že spomínaná kategória prezimovala v tabuľke na 5. mieste s 24 bodmi na konte. Výkop stretnutia je naplánovaný na 12:00.

Nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina.