Autor: Redakce
Sdílet článek

Víkendový SUMÁR

Ahoj žlto-čierna rodina. Ďalší súťažný víkend je za nami a my si ho zrekapitulujeme v našom sumári. Ideme na to...

U19/U17

Začíname dorasteneckými kategóriami. Družstvá U19 a U17 čakali v sobotu 2. marca zápasy 17. kola II.LSD, resp. II.LMD, kedy na domácej pôde v Stupave privítali tím FC ŠTK Šamorín. Starší dorastenci si napokon pripísali štvrtú remízu v aktuálnom ročníku a to po výsledku 0:0. Naša U19 je tak v priebežnom poradí na 13. mieste s 22 bodmi na konte. Nasleduje hodnotenie stretnutia hlavným trénerom Michalom Pančíkom.

V zápase so Šamorínom sme podľa môjho názoru stratili 2 body. Súper nás síce na začiatku oboch polčasov dostal pod optický tlak, keď nám výborným presingom bránili v rozohrávke nášho postupného útoku a nemali sme v týchto fázach hru pod kontrolou. Potom sme však v oboch polčasoch čím ďalej tým viac loptu držali na svojich kopačkách a prišli aj naše šance. Bohužiaľ, dve čisté gólové v prvom polčase a tri v druhom ostali nevyužité, a tak sa zápas skončil pre nás smutným výsledkom 0:0. Nebol to z našej strany nejaký excelentný výkon a stále máme čo zlepšovať. Hráčov ale môžem pochváliť aspoň za to, že sme gól nedostali.

Tradične v rovnaký deň, ale o čosi neskôr sa pustili do svojho zápasu aj mladší dorastenci, ktorí napokon po dobrom výkone podľahli súperovi 0:1. U17 si tak pripísala na konto piatu prehru v ročníku, po ktorej sú zverenci trénera Rudolfa Sekota na priebežnom 7. mieste a na konte majú aktuálne 28 bodov. Nasleduje hodnotenie už vyššie spomínaného hlavného trénera.

Aj keď sme museli spraviť štyri zmeny v základnej zostave oproti prvému zápasu, musím chlapcov pochváliť, pretože prvých 30 minút sme boli aktívnejší, chceli sme hrať smerom dopredu, vytvorili sme si šancu, ktorú ale Tomáš Rím nepremenil. V závere polčasu sme sa ale vytratili z ihriska čo ma mrzí. Druhý polčas sme zase začali aktívne a odmenou bola šanca Sama Hrica - efektivita žiaľ nulová. V závere stretnutia sme vzadu spravili školácku chybu a súper nám ukázal aké to je, keď je efektívny.

U15/U14

Ideme na žiacke kategórie. U15 a U14 sa v ďalšom kole predstavili v sobotu 2. marca, kedy na domácej pôde v Stupave privítali v stretnutiach 16. kola I. LSŽ tím FKM Karlova Ves Bratislava. Staršia kategória prehrala 1:3, mladšia pre zmenu zvíťazila 2:1.

U13/U12

Proti rovnakému tímu, ale už vo štvrtok 29. februára a na súperovej pôde sa predstavili aj kategórie U13 a U12. Išlo o stretnutia v rámci 16. kola I. LMŽ. Staršia kategória remizovala 3:3, mladšia zvíťazila 14:8.

Nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina