Autor: Redakce
Sdílet článek

Žlto-čierny VÍKEND

Ahoj žlto-čierna rodina. A je to tu! Prvý súťažný víkend v novom kalendárnom roku prichádza a my sa spoločne pozrieme na to, ktoré žlto-čierne družstvá odštartujú jarnú časť. Nebudeme to zbytočne naťahovať a ideme na to...

U19/U17

Začíname dorasteneckými kategóriami. Družstvá U19 a U17 čakajú v nedeľu 25. februára zápasy 16. kola II.LSD, resp. II.LMD, kedy vycestujú na ihrisko celku MŠK Považská Bystrica. Starší dorastenci, ktorí prezimovali na 13. mieste v tabuľke s 18 bodmi na konte, si zmerajú sily s tímom, ktorému v prvom vzájomnom zápase v sezóne podľahli v divokom stretnutí 3:4. Výkop zápasu je naplánovaný na 10:00 a zároveň ešte doplníme, že v jarnej časti povedie túto kategóriu v pozícii hlavného trénera Michal Pančík, ktorému želáme veľa šťastia a chlapcom držíme palce.

Tradične v rovnaký deň, ale o čosi neskôr sa pustia do svojho zápasu aj mladší dorastenci, ktorý ukončili jesennú časť na 8. mieste s 25 bodmi na konte. Ak sa pozrieme na prvý vzájomný duel našej U17 s rovesníkmi z Považskej Bystrice, tak v ňom naši chlapci dokázali zdolať súpera 3:1. V každom prípade, pred začiatkom jarnej časti sme sa rozhodli vyspovedať trénera Rudolfa Sekota, ktorý počas zimy prevzal kategóriu U17.

Pán trener, príprava je za nami, ako ju hodnotíte ?

Prípravu hodnotím pozitívne, aj keď "ubehla" veľmi rýchlo. Odtrénovali sme všetko ako sme mali v pláne čo som rád a hlavne vždy v dostatočnom počte, za čo musím chlapcov pochváliť.

Čo Vás najviac potešilo v zimnom prípravnom období?

Najviac ma potešilo asi to, že chlapci mali výborný prístup v tréningovom procese a rovnako aj to, že sa nám po celú prípravu vyhýbali zranenia.

S akým cieľom vstupuje U17 do jarnej časti sezóny?

Zlepšovať výkonnosť mužstva od zápasu k zápasu.

Na čom budete v druhej polovici sezóny stavať? Aké herne atribúty by mali byt dominantné v našej hre?

Chceli by sme sa prezentovať ofenzívnym kombinačným futbalom s pozornou obranou vzadu.

Čo si Vy osobne najviac prajete v jarnej časti?

Hlavne nech sú všetci hráči zdraví, aby sme mohli podávať také výkony, po ktorých budeme po sezóne všetci spokojní.

Trénerovi Rudolfovi Sekotovi ĎAKUJEME za krátky rozhovor a želáme mu veľa šťastia pri kormidle našej U17, ktorá svoj prvý jarný duel odštartuje o 12:30.

U15/U14

Ideme na žiacke kategórie. U15 a U14 sa v prvom jarnom kole predstavia v sobotu 24. februára, kedy si to v stretnutiach 15. kola I. LSŽ rozdajú v pozícii hosťujúceho celku proti tímu SDM Domino. Staršia kategória začne o 10:00, mladšia o čosi neskôr, o 12:00. Zápasy sa odohrajú na umelej tráve v Prievoze.

U13/U12

Proti rovnakému súperovi, rovnako v sobotu ale na domácej pôde na ihrisku v Stupave sa predstavia aj kategórie U13 a U12. Pôjde o stretnutia v rámci 15. kola I. LMŽ. Staršia kategória má naplánovaný výkop o 10:00, mladšia o 11:30. Všetkým žiackym kategóriám držíme palce.

Tak teda dámy a páni, prvý súťažný víkend v novom kalendárnom roku je tu a my veríme, že prídete podporiť našich chlapcov.