Autor: Redakce
Sdílet článek

Žlto-čierny VÍKEND

AHOJ žlto-čierna rodina. Posledný súťažný víkend je tu a predstavia sa v ňom naše žiacke kategórie. V každom prípade, po tom čo v najbližších dňoch ukončia jesennú časť aj mladé žlto-čierne nádeje sa následne pustíme aj do rekapitulácie prvej polovice sezóny. Ale najskôr sa teda poďme pozrieť na to, čo nás čaká tento víkend.

U15/U14

Tak poďme teda na už spomínané žiacke kategórie. U15 a U14 sa v posledných súťažných zápasoch v rámci jesennej časti predstavia v sobotu 15. novembra, kedy v stretnutiach 14. kola I. LSŽ privítajú na domácej pôde na ihrisku ZŠ Kalinčiakova celok FK Dubnica nad Váhom. Staršia kategória začne o 10:00, mladšia o čosi neskôr, a to o 12:00.

U13/U12

Proti rovnakému súperovi, rovnako v sobotu ale na jeho ihrisku sa predstavia aj kategórie U13 a U12. Pôjde o stretnutia v rámci 14. kola I. LMŽ. Staršia kategória má naplánovaný výkop o 10:00, mladšia o 11:30. Všetkým žiackym kategóriám držíme palce.

Ešte raz teda pripomíname, že po poslednom súťažnom víkende sa pustíme do rekapitulácie jesennej časti a postupne vyspovedáme našich kormidelníkov. Nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina.