Autor: Redakce
Sdílet článek

Víkendový SUMÁR (46. TÝŽDEŇ)

AHOJ žlto-čierna rodina. Uplynulý piatok resp. cez víkend sa nám v súťažných zápasoch predstavili naši dorastenci spoločne so žiakmi. No a to, ako sa im darilo si rozoberieme v našom tradičnom sumári. Ideme na to...

U19/U17

Ešte pred samotným víkendom sa do ďalších súťažných zápasov pustili aj naše dorastenecké družstvá U19 a U17, ktoré čakali v piatok 17. októbra zápasy 15. kola II.LSD, resp. II.LMD, kedy vycestovali na ihrisko celku MŠK Senec. Pre obe kategórie to boli posledné stretnutia v rámci jesennej časti. Starší dorastenci napokon ťahali za kratší koniec výsledkom 2:4. V žlto-čiernom drese sa gólovo presadili Pavol Ruža a Tomáš Petrovaj. Nasleduje hodnotenie zápasu hlavným trénerom Miroslavom Jantekom.

Sklamanie… Slovo, za ktorým sa skrýva výkon nášho tímu v tomto zápase. Bol odzrkadlením celej jesennej časti, v ktorej sa lepšie obdobia v hre a výsledkoch, striedali s obdobiami rozčarovania. Aj keď sme v zápase viedli, gólom dorážajúceho Ružu po Strapekovom zakončení, nedokázali sme udrzať kvalitu hry. Množstvo ľahkých strát lôpt v stredovej zóne, nepochopiteľné rozhodnutia pri možnostiach útokov do otvorenej obrany súpera. Postupne sme začali robiť veľké individuálne chyby a Senec to využil a potrestal nás. Po treťom presnom zásahu súpera, sme sa ešte vrátili do duelu gólom Petrovaja, ale možno prísny pokutový kop po kontakte Csemiho rozhodol o našej prehre. Chýbali nám niektorí dôležití hráči, ale oveľa viac nám chýbala koncentrácia už pred zápasom, zodpovednosť za svoj výkon a emócia zdravo sa pobiť o úspech.

Naša U19 tak ukončila jesennú časť na 13. mieste s 18 bodmi na konte. Celkovo starší dorastenci zvíťazili 5 krát, v troch prípadoch si pripísali nerozhodný výsledok a za kratší koniec ťahali v 7 stretnutiach. Zaznamenali 30 presných zásahov a inkasovali v 23 prípadoch.

Mladšia kategória U17 nanešťastie rovnako podľahla rovesníkom zo Senca a to po výsledku 0:2. Mladší dorastenci tak ukončili prvú polovicu sezóny s 25 bodmi na 8. mieste. V rámci jesennej časti si pripísali 7 výhier, 4 remízy a 4 prehry. Celkovo sa gólovo presadili 26 krát a inkasovali v 14 prípadoch. Obom dorasteneckým kategóriam ďakujeme za prvú polovicu súťaže.

U15/U14

Ideme na žiacke kategórie. U15 a U14 sa v ďalších súťažných zápasoch predstavili rovnako ako dorastenci v piatok 17. novembra, kedy v stretnutiach 13. kola I. LSŽ vycestovali na ihrisko tímu MFK Skalica. Staršia kategória zvíťazila 5:0, mladšia prehrala 0:5.

U13/U12

Proti MFK Skalica sa rovnako ale v sobotu 18. novembra a na domácej pôde na Drieňovej, predstavili aj kategórie U13 a U12. Išlo o stretnutia v rámci 13. kola I. LMŽ. Staršia kategória zvíťazila 5:1, mladšia remizovala 7:7. Pre rozoberané žiacke kategórie to boli predposledné zápasy v rámci prvej polovice súťaže.

Nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina.