Autor: Redakce
Sdílet článek

Víkendový SUMÁR (44. TÝŽDEŇ)

AHOJ žlto-čierna rodina. Ďalší súťažný víkend je za nami a my si ho tradične zrekapitulujeme v našom sumári. Ideme na to...

A tím

Začíname našim áčkom. Zverenci trénera Andreja Štellára sa naposledy predstavili v sobotu 4. novembra v zápase 14. kola IV. ligy BFZ, kedy na domácej pôde v Stupave privítali celok ŠK Bernolákovo. Naši chlapci si napokon pripísali po bezgólovom výsledku na svoje konto druhú remízu v aktuálnej sezóne, po ktorej sa nachádzajú s 38 bodmi na vedúcej priečke v ligovom poradí. Nasleduje hodnotenie hlavného trénera.

Veľká škoda, že sme nedotiahli zápas do víťazného konca. Trápili sme sa v koncovke. V prvom polčase sme mali dve čisté šance po štandardných situáciách, keď sme nedokázali skórovať z blízka, takisto v druhom polčase sme mali minimálne dve stopercentné šance. Bohužiaľ, to je futbal. Hostia si nevypracovali takmer nič. Zbytočná chyba na súperovej polovici nás stála vylúčenie Špaka a v poslednom zápase v Dunajskej Lužnej sa budeme musieť zaobísť bez neho.

U19/U17

Cez víkend sa do ďalších súťažných zápasov pustili aj naše dorastenecké družstvá U19 a U17, ktoré čakali v sobotu 4. októbra zápasy 13. kola II.LSD, resp. II.LMD, kedy vycestovali na ihrisko tímu FK Nitra. Starší dorastenci napodobnili "áčkarov" a so svojím súperom si podelili body po bezgólovej remíze. Aktuálne sa naša U19 nachádza v tabuľke na 12. mieste s 15 bodmi na konte. Nasleduje hodnotenie hlavného trénera Miroslava Janteka.

Výsledok zápasu je reálnym odzrkadlením toho, čo sa odohrávalo na ihrisku. Nezachytili sme úvod stretnutia a Nitra v prvých minútach duelu veľmi aktívne presovala našu rozohrávku a trvalo nám istý čas, kým sme sa dostali do hry. Postupne sa kontext zápasu ustálil v množstve osobných súbojov a nepresností. Nebol to dobrý zápas v našom prevedení. Rýchlo sme strácali loptu a po celý zápas sme nevedeli nájsť rytmus hry. Bolo veľmi málo gólových možností z obidvoch strán. Prioritou bola zodpovedná defenzíva a aj keď sme uhrali nulu vzadu, v tomto zápase to nebolo v poriadku. Horváth v samom závere chytil vymyslený pokutový kop a zápas tak skončil spravodlivou remízou.

Aj mladšia kategória U17 vo svojom poslednom súťažnom vystúpení remizovala, ale po výsledku 2:2. Presné zásahy v žlto-čiernom drese zaznamenali Samuel Hrica a Samuel Majerský. Pre zverencov trénera Michala Pančíka to bol štvrtý nerozhodný výsledok v ročníku. U17 je momentálne s 22 bodmi na 5. mieste v tabuľke.

U16

Poďme aj na kategóriu U16. Chlapci sa pod vedením trénera Rudolfa Sekota mali cez víkend predstaviť v zápase 12. kola III. ligy MD-U17. V sobotu 4. novembra sa ale zápas proti tímu TJ Jarovce Bratislava neodohral kvôli nepriaznivému počasiu! Náhradný termín bol stanovený na štvrtok 9. novembra s plánovaným výkopom o 14:00 na ihrisku na Drieňovej.

U15/U14

Počas uplynulých dní sa kvôli počasiu zrušili aj zápasy žiackych kategórií. V sobotu 4. novembra sa mali kategórie U15 a U14 pustiť do domácich duelov v rámci 11. kola I. LSŽ proti tímu FK Rača Bratislava. V každom prípade sa tieto zápasy odohrajú v náhradnom termíne v stredu 8. novembra. Staršia kategória začne o 12:00, mladšia o čosi neskôr, a to o 14:00.

U13/U12

Proti rovnakému tímu a v rovnaký deň, ale na súperovej pôde, sa nakoniec pustili do súťažných duelov kategórie U13 a U12. Išlo o stretnutia v rámci 11. kola I. LMŽ. Staršia kategória zvíťazila 5:3, mladšia remizovala 5:5.

WU19/WU15

Pokračujeme našimi dievčatami. Cez víkend sa nanešťastie neodohrali kvôli nepriaznivému počasiu ani zápasy kategórií WU19 a WU15. Staršia kategória sa mala predstaviť v nedeľu 5. novembra v zápase 10. kola III. ligy žien BFZ, a to na domácej pôde proti družstvu OFK Dunajská Lužná. No a mladšia kategória sa mala rovnako na domácej pôde v nedeľu predstaviť v zápase 8. kola II. liga žiačok - WU15 proti družstvu ŠK Atletiko Zálesie.

Nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina.