Autor: Redakce
Sdílet článek

Žlto-čierny VÍKEND

AHOJ žlto-čierna rodina. Ďalší futbalom nabitý víkend prichádza a my sa spoločne pozrieme na to, ako bude vyzerať zápasový program našich družstiev. Okrem iného sme v krátkosti vyspovedali aj najmladšieho člena družiny Andreja Štellára. O koho ide sa dozviete v našom článku. Ideme na to...

A tím

Začíname našim áčkom. Zverenci trénera Andreja Štellára sa najbližšie predstavia v sobotu 4. novembra v zápase 14. kola IV. ligy BFZ, kedy na domácej pôde v Stupave privítajú celok ŠK Bernolákovo. Náš najbližší súper je aktuálne na 4. mieste v tabuľke s 26 bodmi na konte. Výkop duelu je naplánovaný na 13:30. Páni držíme Vám všetky žlto-čierne palce! Tak a teraz nasleduje krátky rozhovor s najmladším hráčom nášho áčka, ktorým je 18-ročný Dominik Lendel...

Dominik, v prvom rade sa Vás opýtame, ako každého jedného, s ktorým robíme rozhovor, ako sa máte ?

Ďakujem za opýtanie, mám sa veľmi dobre. Po fyzickej stránke som úplne fit, takže môžem podávať čo najlepšie výkony.

Poďme na futbal. Ako sa Vám zatiaľ páči v našich žlto-čiernych farbách ?

Som veľmi spokojný. Dostal som možnosť ako 18-ročný dorastenec vyskúšať a spoznať A-tím a môžem povedať, že neľutujem.

Čo Vás presvedčilo k tomu, aby ste sa stali súčasťou našej žlto-čiernej rodiny?

Ako som už povedal, hrať v A-tíme a tak futbalovo rásť. Je to obrovský rozdiel hrať dorastenecký a mužský futbal.

Poďme na aktuálnu sezónu … ako zatiaľ hodnotíte doterajší priebeh ročníka?

Sezónu hodnotím zatiaľ pozitívne. Ideme si za svojim cieľom postúpiť do 3. ligy. Zatiaľ je to na tej najlepšej ceste.

Doteraz ste odohrali 448 ligových minút a nastrieľali ste 9 gólov. Spokojný so svojimi doterajšími výkonmi ?

V celku áno, ale stále sa chcem zlepšovať. Vždy sa snažím podať čo najlepší výkon, aby som pomohol tímu.

Ste najmladším hráčom v kádri trénera Andreja Štellára. Pociťujete to nejako? Musíte pripravovať pomôcky na tréning alebo máte na starosti aj niečo iné ? (úsmev)

Špeciálne to nepociťujem. Ako všetci mladí hráči si plním povinnosti v kabíne. Som s tým v pohode.

V samotnom mužstve sa môžete tešiť z takých spoluhráčov ako Špak, Betík, bývalý slovensky reprezentant Piroska a samozrejme aj z ďalších kvalitných hráčov. Ako si pochvaľujete spoluprácu so spoluhráčmi v áčku ?

Je to super. Od skúsených hráčov dostávam futbalové rady a aj rady do života. Ich pomoc si veľmi vážim.

Kto Vám možno najviac z kabíny pomáha vo Vašom futbalovom raste?

Chcel by som spomenúť viaceré mená a to pána trénera Štellára a Mentela. Z hráčov už spomínaných Juraja Pirosku, Patrika Špaka a Ivana Betíka. Teším sa na každý tréning, či zápas s nimi.

Keď sa pozrieme na ďalší súťažný duel, čo očakávate od nášho najbližšieho súpera?

Náš súper je momentálne štvrtý, takže netreba nič podceniť. Musíme hrať od začiatku našu hru a na domácom ihrisku ukázať naše postupové ambície.

Čo by ste na záver odkázali všetkým žlto-čiernym fanúšikom ?

Fanúšikovská podpora ma teší, aj keď nie vždy sa nám všetko podarí. Som rád, že nás povzbudzujú. Tiež som rád, že robia výjazdy aj na ihriská súperov. Spolu sme Inter.

Dominikovi ĎAKUJEME za rozhovor a veríme, že mu to bude aj naďalej strieľať ako doteraz. Poďme na ďalšie naše žlto-čierne družstvá...


U19/U17

Cez víkend sa do ďalších súťažných zápasov pustia aj naše dorastenecké družstvá U19 a U17, ktoré čakajú v sobotu 4. októbra zápasy 13. kola II.LSD, resp. II.LMD, kedy vycestujú na ihrisko tímu FK Nitra. Starší dorastenci, ktorí majú na svojom konte momentálne 14 bodov a nachádzajú sa na priebežnom 11. mieste, odštartujú svoj duel proti aktuálne 9 tímu v poradí, na ktorý mimochodom strácajú tri body o 10:00. Mladšia kategória U17, ktorá je momentálne na 5. mieste v tabuľke a na svojom konte má 21 bodov, si to rozdá s mužstvom, ktoré je aktuálne na siedmom mieste v tabuľke. Výkop duelu je naplánovaný na 12:30. Dorastenci, držíme Vám palce.

U16

Poďme aj na kategóriu U16. Zverenci trénera Rudolfa Sekota sa najbližšie predstavia v zápase 12. kola III. ligy MD-U17. V sobotu 4. novembra sa pustia do boja o ďalšie cenné body na domácej pôde na Drieňovej proti tímu TJ Jarovce Bratislava. Výkop je naplánovaný na 14:00.

U15/U14

Počas najbližších dní sa nám predstavia aj žiacke kategórie. V sobotu 4. novembra čakajú kategórie U15 a U14 zápasy 11. kola I. LSŽ. Naši chlapci si zahrajú na domácej pôde proti celku FK Rača Bratislava. Staršia kategória začne o 10:00, mladšia o čosi neskôr, a to o 12:00.

U13/U12

Proti rovnakému súperovi a v rovnaký deň, ale na súperovej pôde, sa pustia do súťažných duelov aj kategórie U13 a U12. Pôjde o stretnutia v rámci 11. kola I. LMŽ. Staršia kategória má naplánovaný výkop o 10:00, mladšia o 11:30. No a rozoberané kategórie sa nám predstavia aj v dohrávkach 10. kola I. LMŽ, kedy v pondelok 6. novembra privítajú na domácej pôde na Drieňovej rovesníkov z AS Trenčín. Staršia kategória odštartuje svoje stretnutie o 12:30, mladšia o 14:00.

WU19/WU15

Pokračujeme našimi dievčatami. Cez víkend sa predstaví kategória WU19, ktorú čaká v nedeľu 5. novembra zápas 10. kola III. liga žien BFZ, a to na domácej pôde proti družstvu OFK Dunajská Lužná. Výkop duelu je naplánovaný na 15:00.

Rovnako v nedeľu sa do súťažného stretnutia pustia aj dievčatá z kategórie WU15, ktoré sa predstavia v zápase 8. kola II. liga žiačok - WU15, Na domácej pôde privítajú od 10:00 družstvo ŠK Atletiko Zálesie. Dievčatá, držíme Vám palce.

Nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina.