Autor: Redakce
Sdílet článek

Žlto-čierny VÍKEND

Žlto-čierna rodina AHOJ. Ďalší futbalom nabitý víkend prichádza a my sa podrobnejšie pozrieme na zápasový program našich družstiev. Nebudeme to naťahovať a ideme na to...

A tím

Začíname našim áčkom. Zverenci trénera Andreja Štellára sa najbližšie predstavia v zápase 8. kola IV. ligy BFZ na domácej pôde v Stupave proti tímu ŠK Vrakuňa Bratislava. Náš najbližší súper je aktuálne na poslednom mieste v ligovej tabuľke a na svoje prvé víťazstvo v sezóne stále čaká. My veríme, že naši chlapci potvrdia úlohu favorita a pripíšu si na svoje konto ďalšiu výhru. Páni, držíme Vám palce.

U19/U17

Cez víkend, konkrétne v sobotu 23. septembra sa pustia do ďalších súťažných duelov aj naše dorastenecké družstvá U19 a U17, ktoré čakajú zápasy 7. kola II.LSD, resp. II.LMD na ihrisku tímu MFK Skalica. Aby sme boli konkrétnejší, tak samotné zápasy sa odohrajú na ihrisku ŠK Petrova Ves. Starší dorastenci, ktorí majú na svojom konte momentálne 7 bodov a nachádzajú sa na priebežnom 11. mieste odštartujú svoj duel o 10:00. Mladší dorastenci sú momentálne na 2. mieste v tabuľke a na svojom konte majú 14 bodov. Naša U17 naskočí do svojho súboja tradične o čosi neskôr, a to o 12:30.

U16

Poďme aj na kategóriu U16. Zverencov trénera Rudolfa Sekota cez víkend čaká zápas 6. kola III. liga MD-U17 na domácej pôde na Drieňovej, kedy privítajú celok TJ Záhoran Jakubov. Výkop zápasu je naplánovaný na 13:30. Chlapci, držíme palce.

U15/U14

Počas najbližších dní sa nám predstavia aj žiacke kategórie. V sobotu 23. septembra čakajú kategórie U15 a U14 zápasy 5. kola I. LSŽ na domácej pôde na Drieňovej proti celku MŠK Senec. Staršia kategória začne o 10:00, mladšia zas neskôr o 12:00.

U13/U12

Proti rovnakému súperovi sa postavia cez víkend, ale až v nedeľu 24. septembra a na súperovej pôde, v rámci 2. kola I. LMŽ aj kategórie U13 a U12. Staršia kategória má naplánovaný výkop o 10:00, mladšia o 11:30.

Nateraz je to od nás všetko, držte palce našim družstvám.