Autor: Redakce
Sdílet článek

Žlto-čierny VÍKEND

Žlto-čierna rodina AHOJ. Predĺžený víkend sa nezadržateľne blíži a v najbližších dňoch sa nám v súťažných zápasoch predstavia tri naše družstvá. Poďme sa teda pozrieť na to, čo nás čaká a neminie...

Začíname našim áčkom. Zverenci trénera Andreja Štellára sa najbližšie predstavia už vo štvrtok 14. septembra v zápase 7. kola IV. ligy BFZ na ihrisku MŠK Senec. Mužstvo od slnečných jazier sa aktuálne nachádza v ligovej tabuľke na 8. mieste so stratou 8mich bodov na našich chlapcov. My teda veríme, že naše áčko potvrdí úlohu favorita a upevní si líderskú pozíciu. Páni, držíme Vám palce.

Cez víkend, konkrétne v sobotu 16. septembra sa pustia do ďalších súťažných duelov aj naše dorastenecké družstvá U19 a U17, ktoré čakajú zápasy 6. kola II.LSD, resp. II.LMD na domácej pôde v Stupave proti tímu MŠK Fomat Martin. Starší dorastenci, ktorí mimochodom privítajú lídra priebežného poradia tabuľky II.LSD, odštartujú svoj duel o 11:00, mladší dorastenci vstúpia do stretnutia o čosi neskôr a to o 13:30.

Tak a viac sa toho najbližšie dni neudeje no aj napriek tomu, príďte podporiť našich chlapcov a spoločnými silami im môžeme pomôcť k zisku dôležitých bodov. Ďakujeme žlto-čierna rodina.