Autor: Redakce
Sdílet článek

Žlto-čierny VÍKEND

Žlto-čierna rodina AHOJ. Ďalší súťažný víkend je pred na nami a my sa detailnejšie pozrieme na to, čo nás a najmä naše družstvá čaká v najbližších dňoch. Poďme na to ...

Na úvod by sme radi pripomenuli celej žlto-čiernej rodina, že už tento víkend v sobotu 9. septembra sa na našom ihrisku na Drieňovej bude konať od 10:00 každoročná akcia "DEŇ S INTEROM". Neváhajte a príďte sa zabaviť spoločne so svojimi ratoslesťami.

Tak a teraz sa poďme spoločne pozrieť na to, čo nás čaká cez spomínaný víkend.

Začíname našim áčkom, ktoré sa najbližšie pustí do bojov o ďalšie cenné body v sobotu 9. septembra v zápase 6. kola IV. ligy BFZ. Zverenci trénera Andreja Štellára privítajú na domácej pôde v Stupave celok ŠK Tomášov. Naši chlapci, ktorí sú momentálne na čele ligového pelotónu, si to cez víkend rozdajú s aktuálne 7. tímom priebežného poradia. Výkop zápasu je naplánovaný na 16:30. Páni, držíme Vám palce.

Cez víkend, konkrétne v nedeľu 10. septembra sa pustia do ďalších súťažných duelov aj naše dorastenecké družstvá U19 a U17, ktoré čakajú zápasy 5. kola II.LSD, resp. II.LMD na pôde tímu FK Dubnica nad Váhom. Starší dorastenci odštartujú svoj duel o 10:00, mladší pre zmenu o 12:30. Chlapci, držíme palce.

Cez víkend sa predstavia v súťažnom stretnutí aj chlapci z kategórie U16. Tí sa pustia v nedeľu 10. septembra do v zápasu 4. kola III. liga MD-U17 na domácej pôde na Drieňovej proti súperovi ŠK Vrakuňa Bratislava. Ako inak, aj zverencom trénera Rudolfa Sekota držíme palce, nech sa naladia na víťaznú vlnu.

Poďme aj na žiacke kategórie, ktoré čakajú cez víkend zápasy proti tímu KFC Komárno. Starší žiaci U15 resp. U14 vycestujú na ihrisko súpera v sobotu 9. septembra v rámci 4. kola I. LSŽ. Staršia kategória má naplánovaný výkop o 10:00, mladšia tradične o čosi neskôr a to o 12:00.

Mladší žiaci, resp. kategórie U13 a U12 pre zmenu privítajú v sobotu 9. septembra na domácej pôde na Drieňovej svojich rovesníkov. Staršia kategória odštartuje svoj duel o 10:00, mladšia o 11:30. No a práve tieto dva zápasy budú súčasťou akcie s názvom "Deň s Interom", na ktorú pozývame všetkých futbalových priaznivcov ...

Tak a nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina.