Autor: Redakce
Sdílet článek

Víkendový SUMÁR (35. TÝŽDEŇ)

Žlto-čierna rodina AHOJ. Cez víkend sa do súťažných stretnutí pustili viaceré naše družstvá a následne sa v utorkovej dohrávke predstavilo aj naše áčko. My sa teraz detailnejšie pozrieme na to, ako sa naše futbalovej rodine a teda viacerým tímom darilo. Poďme na to.

A Tím

Začíname našim áčkom, ktoré sa naposledy pustilo do bojov o ďalšie cenné body v utorok 5. septembra v dohrávke 5. kola IV. ligy BFZ. Zverenci trénera Andreja Štellára vycestovali na pôdu tímu FC Slovan Modra. Naši chlapci potvrdili úlohu favorita a zvíťazili jednoznačne 5:0. Na streleckú listinu sa v žlto-čiernom drese zapísali Ivan Betík, Dávid Hedera, Patrik Špak a Dominik Lendel. Jeden gól si súper strelil sám. Nasleduje hodnotenie hlavného trénera našej vlajkovej lode.

Po dlhšej hernej pauze sme k zápasu pristúpili s rešpektom. Nevyhovuje nám to, potrebujeme mať pravidelný cyklus, ale mužstvo sa s tým vysporiadalo a do zápasu sme vstúpili dobre, dali sme rýchly gól. Myslím si, že sme dominovali, ale domáci sa aj napriek tomu dostali do dvoch gólových šancí, kde nás podržal brankár Vajda. Tesne pred prestávkou sme dali po rohovom kope druhý gól, ktorý nás upokojil. Na hrboľatom teréne boli nejaké nepresnosti, ale tretím gólom sme rozhodli, že body napokon poputujú do Bratislavy. V druhej polovici druhého polčasu sme predviedli pár pekných utočných akcií a napokon z toho bolo jednoznačné a zaslúžené víťazstvo.

U19/U17

Cez víkend, konkrétne v sobotu 2. septembra sa pustili do ďalších súťažných duelov aj naše dorastenecké družstvá U19 a U17, ktoré čakali zápasy 4. kola II.LSD, resp. II.LMD na domácej pôde v Stupave proti celku FKM Karlova Ves Bratislava. Starší dorastenci nanešťastie zaznamenali prehru po výsledku 0:4. Nasleduje hodnotenie hlavného trénera našej U19 Miroslava Janteka.

Nielen výsledkovo, ale hlavne z pohľadu herného výkonu tímu to bolo najhoršia prezentácia futbalu z našej strany. Absentoval a zlyhal základný princíp úspešnosti v zápase - súdržný tím. Egoistické správanie sa niektorých hráčov rozbilo celý herný plán. Nedostali sme sa vôbec do zápasu, prehrávali sme osobné súboje, strácali sme ľahko lopty, prechod do defenzívy bol u mnohých hráčoch takmer neexistujúci. Sklamali ma hráči, ktorí sa pasujú za lídrov tímu, ale v zápase sa skrývali len za svoje ego. Veľmi poučný zápas, ktorý si určite zodpovedne rozanalyzujeme a nájdeme motiváciu, aby sa niečo podobné už nestalo. Trestala nás hlavne nezodpovednosť v obranných činnostiach. Zlomový bol tretí gól Karlovej Vsi, po ktorom sa zápas už len dohrával.

Na druhej strane mladší dorastenci pod vedením trénera Michala Pančíka remizovali proti svojim rovesníkom 1:1. O jediný presný zásah v žlto-čiernom drese sa postaral v 12´ minúte Milan Katrenčík. Obom dorasteneckým kategóriam držíme palce v nasledujúcich súťažných dueloch.

U16

Cez víkend sa pustili do súťažného duelu aj naši chlapci z kategórie U16. Tí sa predstavili v nedeľu 3. septembra v zápase 3. kole III. liga MD-U17 na domácej pôde na Drieňovej proti súperovi FK Dúbravka "B". Zverenci trénera Rudolfa Sekota ťahali za kratší koniec výsledkom 0:2. Chlapci, ako sa hovorí, ide sa ďalej a držíme palce v ďalšom kole.

U15/U14

Poďme aj na žiacke kategórie, ktoré čakali cez víkend zápasy proti tímu FK Slovan Levice. Starší žiaci U15 resp. U14 privítali v sobotu 2. septembra svojho súpera na domácej pôde na Drieňovej v rámci 3. kola I. LSŽ. Staršia kategória zvíťazila 5:0, mladšia vyhrala 3:0.

U13/U12

Mladší žiaci, resp. kategórie U13 a U12 prezmenu vycestovali v nedeľu 3. septembra na ihrisko FK Slovan Levice. Staršia kategória remizovala 3:3, mladšia zvíťazila 29:3.

Tak a nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina.