Autor: Redakce
Sdílet článek

Víkendový SUMÁR (33. týždeň)

Cez víkend sa do súťažných stretnutí pustili viaceré naše družstvá. My sa teraz detailnejšie pozrieme na to, ako sa naše futbalovej rodine a teda viacerým tímom darilo. Poďme na to.

https://fkinterbratislava.esports.cz/files/logos/nova_dedinka.png logo
3. kolo 3,
ŠK Nová Dedinka FK Inter Bratislava
1:1 (0:1)
https://fkinterbratislava.esports.cz/files/logos/FK-Inter-Bratislava.png logo
ŠK Nová Dedinka logo

ŠK Nová Dedinka

Základná zostava:
1 - Aymen Krouma
4 - Iurii Beresh (C)
18 - Jakub Popik
14 - Bohdan Bodnar
13 - Michal Zimáni
2 - Juraj Paulen
6 - Peter Valúch
8 - Michal Szighardt
11 - Marco Gál
10 - Ivan Bodnar
17 - Samuel Lihotský

Náhradníci: 5 - Pavol Hrnčiar, 19 - Martin Gregor, 7 - Jakub Molnár, 24 - Matúš Ivan, 16 - Matej Bakovka, 9 - Tristan Poór

Tréner:Štefan Bodiš

FK Inter Bratislava logo

FK Inter Bratislava

Základná zostava:
1 - Martin Danihel
3 - Rafail Konios
6 - Adrián Pančík
7 - Dávid Gabriel Matis
8 - Matúš Antošík
10 - Juraj Piroska
11 - Patrik Špak (C)
12 - Alan Dolán
17 - Ivan Betík
20 - Patrik Ďurica
21 - Lukáš Čemba

Náhradníci:4 - Jakub Petrila, 9 - Samuel Popelák, 14 - Dominik Lendel, 18 - Andrej Čumakov, 19 - Dávid Hedera, 30 - Oliver Vajda

Tréner:Andrej Štellár

A tím

Začíname našim áčkom, ktoré sa naposledy pustilo do bojov o ďalšie cenné body v nedeľu 20. augusta. V rámci 3. kolaIV. ligy BFZ, vycestovali naši chlapci na pôdu tímu ŠK Nová Dedinka. Po bojovnom výkone si naše áčko podelilo so súperom body po remíze 1:1. Na streleckú listinu sa v žlto-čiernom drese zapísal Ivan Betík. Nasleduje hodnotenie hlavného trénera našej vlajkovej lode Andreja Štellára.

"Zápas sme začali presne tak ako sme chceli, ale bohužiaľ zo šancí, ktoré sme si vypracovali sme nedali gól. Takýto stav vyhovoval domácim, ktorí bojovali a snažili sa z rýchlych protiútokov byť nebezpeční. My sme hrali do plných a boli sme pomalí v kombinácií. Ťažko sme sa presadzovali v krídelných priestoroch, kde máme problém. Spravili sme málo akcií po stranách a z toho mála sme strelili jeden gól. V druhom polčase sme spravili chybu pri dlhom aute a domáci vyrovnali. Rozhodnúť mohol Hedera, ktorý zblízka trafil brankára. Dnes budem kritický, veľa prihrávok sme kazili a mali sme slabší pohyb."

U19

Cez víkend, konkrétne v sobotu 19. augusta sa pustili do ďalších súťažných duelov aj naše dorastenecké družstvá U19 a U17, ktoré čakali zápasy II.LSD, resp. II.LMD na ihrisku FC ŠTK Šamorín. Starší dorastenci nanešťastie zaznamenali prehru aj v druhom stretnutí novej sezóny a to po výsledku 1:2. Jediný presný zásah v stretnutí zaznamenal Pavol Ruža. Nasleduje hodnotenie hlavného trénera našej U19 Miroslava Janteka.

"Zápas v Šamoríne sme výsledkovo nezvládli. Herný výkon tímu bol na vyššej úrovni, než to bolo v prvom zápase. Hlavne v prvom polčase sme sa dostali do niekoľkých gólových príležitostí, ktoré sme mali premeniť a kontext zápasu by sa zmenil. "Ruža" to zvládol majstrovsky ale škoda, že Strapek, Andrejsin či Martin Mikita zaváhali a nepreklopili psychologickú misku váh v náš prospech. Následne sme stratili kapitána a lídra tímu Rodana Halásza, ktorý utrpel zranenie kolena. Druhý polčas pokračoval veľmi dobrý a zaujímavý futbal. Šamorín sa zdal byť aktívnejší a dostal sa do vedenia. Nezostávalo nám nič iné, ako začať viac riskovať a pokúsiť sa vyrovnať. Zopár náznakov dostať sa ku gólu bolo, ale nesprávne riešenia vo finálnej fáze respektíve nepresnosti nás o takúto možnosť obrali. Celkovo sme neodohrali zlý zápas, kým v minulom sme zhoreli na defenzívnych činnostiach, tentokrát výsledok zápasu pravdepodobne ovplyvnila neefektívnosť v gólových príležitostiach. Neznamená to však, že sme nechybovali pri góloch súpera. Je potrebné, aby sme sa zamerali aj na nastavenie hráčov, vstupujúcich do zápasu. Nie všetci priniesli pozitívnu energiu na ihrisko."

U17

Na druhej strane vo svojom druhom súboji v sezóne sa opäť tešili z víťazstva mladší dorastenci. Zverenci trénera Michala Pančíka zdolali rovesníkov zo Šamorína v divokom zápase 3:2. Góly zaznamenali Samuel Majerský, Jakub Lukáč a Serhii Tsolihan. Nasleduje hodnotenie už vyššie spomínaného trénera.

"Zápas v Šamoríne sme začali vynikajúco. Dvakrát v priebehu prvých štyroch minút sa nám podarilo využiť chyby súperov pri rozohrávke a viedli sme 2:0. Šamorínčania sa postupne dostali do zápasu a začali hroziť v ofenzíve. Vzhľadom k veľkému teplu ich aktivita postupne upadala. Napriek tomu sa im do polčasu podarilo po peknej akcii znížiť. Druhý polčas sme začali veľmi zle. Súper sa veľmi ľahko dostával do šancí a my sme naopak nevedeli loptu dlhšie podržať. Po zaváhaní našej obrany sme napokon dostali veľmi skoro vyrovnávajúci gól. Šamorín sa snažil za každú cenu zvíťaziť a otvoril sa nám priestor v ich obrane, ale naše šance sme bohužiaľ nevyužili. Až na konci zápasu prišla ich ďalšia obrovská chyba a gólom v podstate do prázdnej brány sme strhli víťazstvo na našu stranu. Gratulujem chlapcom k víťazstvu."

U16

Cez víkend odštartovali novú sezónu aj naši chlapci z kategórie U16. Tí sa predstavili v 1. kole III. liga MD-U17 na domácej pôde na Drieňovej proti súperovi MFK Záhorská Bystrica. Zverenci trénera Rudolfa Sekota ťahali za kratší koniec výsledkom 1:2. Ako jediný sa v žlto-čiernom drese presadil Ján Dolnák.

U15/U14

Nový ročník odštartovali tento víkend aj žiacke kategórie, ktoré čakali v sobotu 19. augusta zápasy 1. kola I. LSŽ, resp. I. LMŽ proti celku FC ViOn Zlaté Moravce.

Starší žiaci, resp. kategórie U15 a U14 privítali spomínaného súpera na domácej pôde na Drieňovej. Staršia kategória zvíťazila 2:0, mladšia prehrala 1:6.

U13/U12

Mladší žiaci, resp. kategórie U13 a U12 prezmenu vycestovali do Zlatých Moraviec. Staršia kategória vyhrala jednoznačne 7:0, mladšia zvíťazila 24:3.


Nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina.