Autor: redakce
Sdílet článek

Žlto-čierny VÍKEND

Žlto-čierna rodina AHOJ.

Ďalší víkend plný súťažných stretnutí prichádza a my sa v krátkosti pozrieme na to, kde, kedy a najmä s kým si to rozdajú naše družstvá. Okrem iného si zrekapitulujeme aj dohrávaný zápas prvého kola IV. ligy BFZ, kedy sa naše áčko predstavilo na ihrisku celku TJ Rovinka. Ideme na to ...

Tradične začíname našim áčkom, ktoré sa najbližšie pustí do bojov o ďalšie cenné body v nedeľu 20. augusta. V rámci 3. kola IV. ligy BFZ, vycestujú naši chlapci na pôdu tímu ŠK Nová Dedinka. Výkop stretnutia je naplánovaný na 17:00. My veríme, že naše áčko bude pokračovať na pozitívnej, a teda bodovej vlne.

No, a keď sme pri získaných bodoch, tak samozrejme nemôžeme zabudnúť na ďalší trojbodový zápis zverencov trénera Andreja Štellára, ktorí v dohrávke 1. kola zvíťazili na ihrisku TJ Rovinka 1:0. O osude stretnutia rozhodol presným zásahom už v 8´ minúte Ivan Betík. Páni gratulujeme! Nasleduje hodnotenie hlavného trénera.

Vedeli sme čo nás čaká v Rovinke, malé ihrisko a ťažký terén. Domáci to postavili defenzívne a my sme tlačili na ich bránu v podstate počas celého zápasu. Naopak sme si museli dávať pozor na súperove rýchle protiútoky. Myslím si, že sme do zápasu vstúpili slušne a aktívne, vďaka čomu sme napokon aj skórovali, kedy sa pekným gólom presadil Ivan Betík. Možno na to, aby sme prežili tento zápas v kľude bolo potrebné streliť ešte jeden gól, čo sa nám ale nepodarilo. Na druhej strane nechceli sme zbytočne riskovať a za každú cenu sa tlačiť do druhého presného zásahu. V každom prípade som spokojný s výkonom mužstva, a tak isto aj s ťažko vybojovanými, ale zaslúženými bodmi. Ideme ďalej, v nedeľu nás čaká Nová Dedinka, čo bude podobný zápas. Cieľ je rovnaký, a to opäť zabodovať.

Cez víkend, konkrétne v sobotu 19. augusta sa pustia do ďalších súťažných duelov aj naše dorastenecké družstvá U19 a U17, ktoré čakajú zápasy II.LSD, resp. II.LMD na ihrisku FC ŠTK Šamorín. Starší dorastenci odštartujú o 10:00, no a mladší dorastenci tradične o čosi neskôr, a to o 12:30. Chlapci držíme Vám palce.

Cez víkend odštartujú novú sezónu aj naši chlapci z kategórie U16. Tí sa predstavia v 1. kole III. liga MD-U17 na domácej pôde na Drieňovej proti súperovi MFK Záhorská Bystrica. Zverencom trénera Rudolfa Sekota prajeme v novej sezóne veľa zdaru a nech je minimálne tak úspešná ako tá uplynulá. Chlapci nech sa darí.

Nový ročník odštartujú tento víkend aj žiacke kategórie, ktoré čakajú v sobotu 19. augusta zápasy 1. kola I. LSŽ, resp. I. LMŽ proti celku FC ViOn Zlaté Moravce.

Starší žiaci, resp. kategórie U15 a U14 privítajú spomínaného súpera na domácej pôde na Drieňovej. Staršia kategória začne o 10:00, mladšia o čosi neskôr 12:30.

Mladší žiaci, resp. kategórie U13 a U12 vycestujú do Zlatých Moraviec. Staršia kategória má naplánovaný výkop o 10:00, mladšia o 11:30.

Chlapci aj Vám držíme palce a nech sa v novej sezóne darí! Tak teda, žlto-čierna rodina, pred nami je poriadne nahustený víkendový program. Príďte podporiť našich chlapcov a spoločne ťahajme za jeden koniec povrazu. Inter DO TOHO!