Autor: Redakce
Sdílet článek

Žlto-čierny VÍKEND

Ahoj žlto-čierna rodina. Ďalší súťažný víkend prichádza a my sa spoločne pozrieme na to, čo čaká naše družstvá. Okrem iného sme sa rozhodli v krátkosti vyspovedať aj kapitána nášho áčka Patrika Špaka. Poďme na to...

A tím

Začíname našim áčkom. Zverenci trénera Andreja Štellára sa najbližšie predstavia v sobotu 21. októbra v zápase 12. kola IV. ligy BFZ, kedy privítajú na domácej pôde v Stupave tím PŠC Pezinok. Náš najbližší súper je aktuálne na 12. mieste v tabuľke s 9 bodmi na konte. Výkop duelu je naplánovaný na 15:00 a my veríme, že naši chlapci budú pokračovať v nastolenom trende. Teraz ale nastal čas, aby sme v krátkosti vyspovedali kapitána našej vlajkovej lode Patrika Špaka...

No a začíname tradičnou otázkou... "Pán kapitán", tak teda, ako sa máte?

Ďakujem za opýtanie, mám sa dobre.

Aká je nálada v kabíne a celkovo v klube ?

Nálada v kabíne je pozitívna. Čo sa samozrejme v dobrom slova zmysle prenáša do tréningového procesu a samozrejme aj do zápasov. V klube panuje tiež dobrá nálada spojená s usilovnou a tvrdou prácou stále zlepšovať podmienky v našom klube.

Čo hovoríte na podporu našich žlto-čiernych fanúšikov, ktorých je zápas čo zápas stále viac a viac počuť ?

Musím povedať, že je to príjemné prekvapenie, ak si na zápas nájde cestu stále viac fanúšikov. Futbal sa robí pre ľudí a to, že nám pribúdajú fanúšikovia, ktorí nám fandia je dobré znamenie. Verím, že výkony v ďalších zápasoch vzbudia ešte väčší záujem o náš klub. V neposlednom rade nemôžem nespomenúť aj nový mladý fan klub, ktorý sa v posledných zápasoch postaral o zaujímavú atmosféru.

Poďme na hodnotenie doterajšieho priebehu sezóny… čo je z vášho pohľadu to najpozitívnejšie na hre nášho mužstva?

Určite výsledky, ktoré sa nám podarilo doteraz dosiahnuť. Taktiež výrazne zlepšenie v ofenzíve a pozorná defenzíva.

Keď už ste načrtli aj defenzívu nášho mužstva, tak treba všetkým pripomenúť, že sme doteraz inkasovali iba jeden jediný gól a to je priam neuveriteľné. Na druhej strane, to ale bolo pri remíze 1:1 na ihrisku celku ŠK Nová Dedinka.. pekný paradox, čo poviete?

Snáď to nezakríkneme a tento trend (inkasovaných gólov) vydrží čo najdlhšie. Presne ako ste poznamenali, je to zaujímavý paradox, ale zoberme to pozitívnejšie, ten jeden gól nás mohol stáť aj všetky tri body.

V čom sa musíme zlepšiť, resp. na čom by sme mali popracovať?

Musíme hlavne pozerať na seba, byť na seba prísni a neuspokojiť sa. V doterajšom priebehu súťaže sme nastavili “latku”, ktorú nesmieme podliezať.

Čo očakávate od najbližšieho súťažného zápasu? V čom bude náš super nebezpečný?

Tak ako na každý zápas, tak aj na najbližší sa musíme dobre pripraviť. Musíme byť koncentrovaní od prvej do poslednej minúty. Súper bude určite nepríjemný, ale ak budeme plniť pokyny trénerov, prezentovať sa dobrým herným prejavom, tak verím, že zápas zvládneme aj herne aj výsledkovo.

Čo by ste na záver odkázali našim fanúšikom?

Všetkým fanúšikom ďakujeme za doterajšiu podporu a verím, že v posledných štyroch zápasoch nás príde podporiť ešte čo najviac žlto-čiernych priaznivcov. Budeme robiť všetko preto, aby sme ich priazeň nesklamali.

U19/U17

Rovnako ako naše áčko, tak aj dorastenecké družstvá U19 a U17 sa pustia do ďalších súťažných duelov v sobotu 21. októbra. Dorastencov čakajú zápasy 11. kola II.LSD, resp. II.LMD, kedy vycestujú na ihrisko tímu SDM Domino. Starší dorastenci, ktorí majú na svojom konte momentálne 11 bodov a nachádzajú sa na priebežnom 13. mieste, odštartujú svoj duel proti aktuálne druhému najlepšiemu mužstvu v súťaži o 10:00. Mladší dorastenci sú momentálne na 6. mieste v tabuľke a na svojom konte majú 17 bodov. No a najbližšie ich čaká tím, ktorý je v tabuľke na 4. mieste a má na konte o 4 body viac ako naši chlapci z U17. Výkop duelu je naplánovaný na 12:30. Dorastenci, držíme Vám palce.

U16

Poďme aj na kategóriu U16. Zverenci trénera Rudolfa Sekota sa najbližšie predstavia v zápase 10. kola III. ligy MD-U17. V sobotu 21. októbra si to na domácej pôde na Drieňovej rozdajú s tímom FKM Stupava. Výkop je naplánovaný na 12:30.

U15/U14

Počas najbližších dní sa nám predstavia aj žiacke kategórie. V sobotu 21. októbra čakajú kategórie U15 a U14 zápasy 9. kola I. LSŽ. Naši chlapci si to v bratislavskom derby rozdajú na domácej pôde proti FC Petržalka. Staršia kategória začne o 10:00, mladšia o čosi neskôr a to o 12:00.

U13/U12

Proti rovnakému súperovi, ale až v utorok 24. októbra a na jeho pôde, sa pustia do súťažných duelov aj kategórie U13 a U12. Pôjde o stretnutia v rámci 9. kola I. LMŽ. Staršia kategória má naplánovaný výkop o 17:00, mladšia o 18:30.

WU19/WU15/WU11

Pokračujeme našimi dievčatami. Začíname kategóriou WU19, ktorá sa najbližšie predstaví v nedeľu 22. októbra v zápase 8. kola III. liga žien BFZ, a to na domácej pôde na Drieňovej proti družstvu NŠK 1922 Bratislava "B". Výkop duelu je naplánovaný na 15:00.

Poďme aj na kategóriu WU15. Tú čaká najbližšie šiesty zápas v sezóne II. liga žiačok - WU15. V nedeľu 22. októbra sa dievčatá predstavia v bratislavskom derby na ihrisku ŠK Slovan Bratislava. Začiatok stretnutia je naplánovaný na 9:00.

No a na záver ešte dodáme, že cez víkend sa do súťažného zápasu pustia aj dievčatá z kategórie WU11. Tie čaká domáci zápas proti FC Petržalka, v sobotu 21. októbra s výkopom o 12:00.

Nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina.