Autor: Redakce
Sdílet článek

Žlto-čierna Veľká noc

Ahoj žlto-čierna rodina. Veľká noc je tu a my sme sa rozhodli vyspovedať viacerých členov našej futbalovej rodiny, pretože nás zaujímalo, ako trávia tieto sviatky. Poďme na to...

Ivan Betik

Keďže som z východu, tak našou tradíciou je chodit oblievať dievčatá, za čo dostaneme výslužku (vajíčka, čokolády a ďalšie dobroty) Samozrejme trávim čas aj s rodinou, k čomu patrí aj dobré jedlo ako napríklad zemiakový šalát, hrudka (syr) a domáce výrobky ako šunka a slanina. Pokiaľ sa dá, snažím sa robiť nieco aj pre seba a aktívne oddychovat. Tento rok ale budem na veľkonočný pondelok v Bratislave, tak som sám zvedavý aké tradície sú tu.

Tomáš Majtán

U nás je to klasika.. S dvoma deťmi sú vždy plné stoly. (úsmev) Nejaka kačica, údené a samozrejme vyzdobené vajíčka.. No a v pondelok sa idú šibať babky a dievčatá v okolí. (smiech)

Patrik Špak

Ahojte žlto-čierna rodina. Celé sviatky budeme tento rok tráviť na východe. Do soboty budeme v Michalovciach u svokrovcov a zvyšné dni sa presunieme do Stropkova. Veľkonočný pondelok sa u nás nesie v tradícii oblievania žien. Hneď zrána oblievame ženy v rodine, potom ideme spoločne na svätú omšu, po ktorej pokračujeme v nastolenom trende. Tento rok už budem mať dvoch pomocníkov, a to synov Olivera a Maxima. Samozrejme na stole nesmie chýbať ani tradičné Veľkonočné jedlo.

Alan Dolán

Ahojte všetci. Veľkonočný pondelok trávime v kruhu rodiny, samozrejme nemôže chýbať šibanie a oblievanie partnerky a celej rodiny. Poobede nás čaká dlhá prechádzka so psom v lese a potom nejaké spoločenské hry s rodinou.

Martin Danihel

Zdravím všetkých Interistov a všetkým prajem v pokoji prežité veľkonočné sviatky, najmä v kruhu rodiny. My s otcom začíname od skorého rána šibať najskôr moju mamu, potom obidve sestry a potom rodinných známych.. vždy sa ale snažíme aby sme boli už okolo obeda naspäť a mohli prežiť veľkonočný obed v kruhu rodiny.

Lukáš Čemba

Naše sviatky sú tradične kresťanské a veľkonočný pondelok je už len vyvrcholením toho veľkonočného obdobia. A teda veľkonočný pondelok už len dojedame (smiech) .. ale nie… nakoľko nemám syna ale dcéru, nechodíme my “do terénu” ale šibači ku nám. Tradičné jedlo máme vajíčka, údené, chren, hrudka a veľkonočný chlieb.

Štefan Šogor

Mama je z východu takže jedlo a tradície prinesené. (úsmev) Údené, syrec/hrudka na slano, paska/Veľkonočný koláč. Šibanie s deťmi je ako inak na programe v pondelok.

No a na záver sme sa opýtali aj hlavného trénera, ako to u neho vyzerá počas sviatkov...

Andrej Štellár

Ja trávim Veľkonočné sviatky varením gulášu na výcvikovom dní poľovných psov u brata. Každoročne som v lone prírody, pohody a kľudu. Toto je nultý ročník. Posielam aj fotku a pozdravujem celú našu futbalovú rodinu. (úsmev)