Autor: Redakce
Sdílet článek

Víkendový SUMÁR

AHOJ žlto-čierna rodina. Ďalší súťažný víkend je za nami a my si ho zrekapitulujeme v našom sumári. Poďme sa spoločne pozrieť na to, ako sa darilo našim dorasteneckým a žiackym kategóriám.

U19/U17

Začíname dorasteneckými kategóriami. Družstvá U19 a U17 čakali v nedeľu 10. marca zápasy 18. kola II.LSD, resp. II.LMD, kedy vycestovali na ihrisko celku FC - Žolík Malacky. Starší dorastenci dokázali zdolať svojho súpera 4:1 a pripísali si siedmu výhru v sezóne, po ktorej sa kategória vedená trénerom Michalom Pančíkom prepracovala na priebežné 9. miesto v tabuľke. V samotnom stretnutí sa gólovo presadili Jonáš Javorský, Pavol Ruža, Adam Andrejšin a Dominik Želipský. Nasleduje hodnotenie už vyššie spomínaného hlavného trénera.

Proti Malackám sme nastúpili proti papierovo najslabšiemu súperovi v súťaži a aj priebeh zápasu ukázal, že máme kvalitnejší tím a zápas sme mali pod kontrolou. Trochu ma však sklamal náš výkon v obrannej fáze hry, keď sme v niektorých chvíľach súperovi dovolili dostať sa do nebezpečných rýchlych protiútokov. Cieľ sme však splnili a verím, že v zápase proti Karlovej Vsi to bude z našej strany lepší výkon, samozrejme s víťazným koncom.

Tradične v rovnaký deň, ale o čosi neskôr sa pustili do svojho zápasu aj mladší dorastenci, ktorí napodobnili a to doslova a do písmena starších dorastencov, keďže svojho súpera zdolali rovnako výsledkom 4:1. Na streleckú listinu sa zapísali Matej Hromádka, Šimon Hužovič, Dominik Hullman a Samuel Hrica. Pre U17 to bolo deviate víťazstvo v sezóne, po ktorom je táto kategória na 7. mieste. Nasleduje hodnotenie hlavného trénera Rudolfa Sekota.

Zápas sme zvládli výsledkovo aj herne. Mrzieť nás môžu len nevyužité šance, ktorých sme mali dosť.

U15/U14

Ideme na žiacke kategórie. U15 a U14 sa v ďalšom kole predstavili v nedeľu 10. marca, kedy ich v stretnutiach 17. kola I. LSŽ čakala cesta na ihrisko tímu FC Baník Prievidza. Staršia kategória prehrala 0:4, mladšia ťahala za kratší koniec výsledkom 0:1.

U13/U12

Proti rovnakému tímu, ale už v sobotu 9. marca a na domácej pôde v Stupave, sa predstavili aj kategórie U13 a U12. Išlo o stretnutia v rámci 17. kola I. LMŽ. Staršia kategória zvíťazila 4:0, mladšia prehrala 8:11.

Nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina.